Miért éppen TATA Xenon?

1 vezető és + 4 személy gyors helyváltoztatását teszi lehetővé. Kényelmes utazási körülményeket nyújt.

5 személyes családi autóként is jól használható. Teherautó kategóriába tartozik, tehát az ÁFA visszaigényelhető,(az üzemanyagé is) és minden költség elszámolható.

Az autó platóján, szállíthatja a tevékenységhez szükséges eszközöket, nem kell utánfutóval kínlódni, az ezzel járó közlekedési, parkolási nehézségeket elszenvedni.

A formatervezőknek köszönhetően, gazdája, gyönyörködhet új, egyedi, kecses, modern, elegáns, de robusztus, erőt sugárzó megjelenésű autójában. Irigykedhet miatta a szomszéd, az ismerős.

Biztonságérzetet nyújt vezetőjének, mert érzi hogy sokkal erősebb a közlekedés többi résztvevőjénél, magasabb rendűnek érzi magát, élvezheti, hogy tisztelik a kisebb személyautósok, tudja, hogy az erős alvázas karosszéria nagyobb védelmet nyújt.

További biztonságérzetet nyújt az erős dinamikus motor, előzések gyorsabb elvégzése miatt. Ugyanakkor élvezetet is nyújt az, az érzés, hogy jól húz az autó, öröm vele közlekedni.

Szinte ugyanazt a szolgáltatást nyújtja, mint a sokkal drágább és „menő” típusok. Sok pénz megtakarítását teszi lehetővé. Növeli a gazdálkodó nyereségét Kiszámíthatóbb és olcsóbb költséggazdálkodást tesz lehetővé.

A személyszállításon kívül, a nagy rakfelületnek, és terhelhetőségnek köszönhetően, a használó igényeinek megfelelő eszközök, szerszámok, és áru szállítására is kiválóan alkalmas.

A rendelkezésre álló különböző hasznos kiegészítő felszerelések, még több hasznos funkcióval ruházzák fel az autót.Az időjárás viszontagságai és a vagyonvédelmi szempontból nagyon hasznos kiegészítő a zárható raktértető, mely formára is jól illeszkedik az autóhoz.

A műanyag nagy kopás és ütésálló platóbélés, csökkenti a zajokat, és védi a festett rakfelületet és a szállított tárgyat is a sérülésektől. A rögzítő fülek segítségével, a rakomány nem mozdul el, fékezéskor, és gyorsításkor, vagy emelkedőn fel, és lefelé haladva.

Hótoló lappal, sószóróval felszerelve, újabb funkciót kap a jármű, jelentős költségmegtakarítást lehet vele elérni. A könnyebb beszállást, hölgyeknek, idősebbeknek, a különböző kivitelű fellépő küszöbök biztosítják, ugyanakkor tetszetősebbé teszik az autót.

A tetszetősebb megjelenést, és különböző hasznos funkciót látnak el a bukócső, a tető csomag tartó rúd, a gallytörő, és az erős fém alsó motorvédő rács.

A 4x2-es változatok is SPER differenciazárral rendelkeznek,(egyedül a Tatánál), ezáltal más típusoknál, jobban használhatók könnyebb terepviszonyok között, csúszós jeges úton. (Nehezebben akad el, ha az egyik kerék fog, akkor már halad előre. Lámpánál csúszós úton elindul az autó, nem marad ott pörgő kerekekkel.)

A 4x4-es változatok kiváló terepjáró képességgel bírnak, homokban, sárban, hóban, emelkedőn. Kapaszkodóképessége a legjobbakkal is felveszi a versenyt. Mélyszántáson is elhúz egy megrakott utánfutót.

Rakodásnál fontos, hogy ráfér a raklap. Ha kellemetlen illatú, vagy egészségre ártalmas illóanyagokat tartalmazó rakományt szállít, akkor nem szenved egészség károsodást, és ne kell elviselnie a kellemetlen szagokat, a külön rakodótérben elhelyezésnek köszönhetően.

Akinek a nagyobb rakfelület fontos, és elegendő 2 személy szállítása, akkor jó választás a Xenon 4x2-es és 4x4-es változatai.

Az 5 személyes változatok alapfelszereltségben tartalmazzák a klímát, mely jó szolgálatot tesz a nyári melegben.

Ha a valaki egy drágább típusról akar takarékossági okok miatt váltani, de nem akar nagy minőségi visszaesést elszenvedni, magyarul továbbra is szép, és jól felszerelt autóval akar járni, annak kiváló választás a TATA Xenon.

Jó és rugalmas az alkatrészellátás, megfelelő felkészültségű szerviz áll rendelkezésre.

A belső kárpit és burkolatok munkaautónak megfelelően egyszerű, és könnyen tisztítható. Az ülések jól támasztják a gerincet, hosszabb távon sem fájdul meg a vezető, és az utasok dereka.